Kasein proteinpulver fördelarna

 

Den som tränar hårt och är uppmärksam på kosten för att hålla sig på spåret mot de uppsatta målen funderar ofta över nya vägar att maximera resultatet av sina ansträngningar. En sak många hårdtränande anser viktigast är att alltid se till att kroppen får det protein den behöver även i perioder av extremt hårda träningspass. Här har vi sammanställt några av de fördelarna med Kasein proteinpulver som många elittränande atleter vittnar om.

 

Längre verkan i kroppen

Inte alla proteiner fungarar lika. Oavsett om det är soja, ägg, vassle, djur, eller kasein protein, de har alla sina egna unika egenskaper. Förmodligen är en av de största födelarna med Kasein att dess funktion har en längre livslängd, vilket beror på att kasein har ett betydligt mycket långsammare upptag än till exmelpelvis Whey Vassleprotein.

Bra till Kvällen

På grund av kaseinets förmåga att leverera en långsam och stadig ström av aminosyror vilken kan pågå i timmtal efter ett intag så tar många hårt tränande individer ett kasintillskott till natten för att därmed försäkra sig om att kroppen inte ska behöva lida brist på lättillgängliga aminosyror trotts ett hårt eller extremt hårt träningsupplägg.

 

http://www.bloggportalen.se/blogportalimages/avatars/originals/113970.png

 

 

Nedan ett av marknadens alla proteinpulver med Kasein, med smaken blåbär. Stort tack till Whey för värdefull kunskap om proteiner och proteinpulver samt god sports. Whey är som de flesta vet det andra mjölkproteinet efter kasein. Whey kallas också Vassleprotein.

 
11 maj 2013